ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Βόλο: Κρατούσε τη μητέρα του όμηρο και την ξυλοκοπούσε

Σοκ στον Βόλο: Κρατούσε τη μητέρα του όμηρο και την ξυλοκοπούσε

Μαρτυρικές ώρες πέρασε μια γυναίκα στα χέρια του ίδιου της του παιδιού επί δύο ημέρες.

Ένας 52χρονος Λαρισαίος κρατούσε για δύο ημέρες, τον Μάιο του 2014, τη μητέρα του παράνομα στο σπίτι και τη χτυπούσε συνεχώς.

Ο λόγος; Μια οικογενειακή διαφορά που τους χώριζε.

Όπως σημειώνει ο taxydromos.gr, ο 52χρονος (πρώην χρήστης ναρκωτικών) κάθισε χθες Τρίτη στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, κατηγορούμενος για παράνομη κράτηση, βαριές σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 27 και 28 Μαΐου του 2014, κρατούσε τη μητέρα του κλεισμένη μέσα στο σπίτι και την χτυπούσε, με αποτέλεσμα αυτή να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μάλιστα, μετά από ένα μήνα τηλεφώνησε στις αδερφές του και τις απείλησε ότι θα τις σκοτώσει και εκείνες και τις οικογένειές τους.

Πάντως, ο 52χρονος κατηγορούμενος, στην απολογία του, δεν παραδέχτηκε τις αποδιδόμενες πράξεις ενώ για τον τραυματισμό της μητέρας του, δήλωσε ότι εκείνος της έριξε μόνο μία γροθιά.

Το Κακουργιοδικείο δεν έκανε δεκτό τους ισχυρισμούς του και καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική κάθειρξη 5 ετών και 10 μηνών. Του αναγνώρισε το δικαίωμα άσκησης έφεσης, υπό τους όρους ότι θα παρουσιάζεται ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου.

Σχετικές ειδήσεις