ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη Everest: Αυτή είναι η άτυχη Βασιλική που έχασε τη ζωή της (vid)

Έκρηξη Everest: Αυτή είναι η άτυχη Βασιλική που έχασε τη ζωή της (vid)

Ειδήσεις - Έκρηξη στα Everest: Συγκλονίζει το πανελλήνιο θάνατος της 39χρονης λογίστριας έπειτα από τη φονική έκρηξη σε γνωστό ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας.

Η 39χρονη λογίστρια, η οποία έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, καθώς σπάνια πήγαινε στο συγκεκριμένο μαγαζί, και το πρωί της Πέμπτης είχε βρεθεί εκεί για να κλείσει τα βιβλία, ονομάζεται Βασιλική Παραστατίδου.

Είχε πάει στο κατάστημα νωρίς το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να τελειώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα τη δουλειά της και το απόγευμα να ετοιμάσει πάρτι έκπληξη για τη 12χρονη κόρη της που έχει σήμερα γενέθλια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η εταιρία Everest, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν και μητέρα δύο παιδιών.

Η ανακοίνωση των Everest: Είμαστε συγκλονισμένοι

«Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood AE, διαχειρίστρια εταιρία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών. Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας». Αυτό επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι, καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της. Επίσης, η εταιρία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».

Σχετικές ειδήσεις