ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Ποια σημεία να αποφύγετε

ΤΩΡΑ: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Ποια σημεία να αποφύγετε

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα επικρατούν στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας λόγω της απεργίας στα Μέσα Μεταφοράς.

Το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ τράβηξαν χειρόφρενο στις 16:00 το απόγευμα με αποτέλεσμα στους δρόμους να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι κεντρικές λεωφόροι έκλεισαν για αρκετές ώρες λόγω των συλλαλητηρίων που πραγματοποιήθηκαν.

Η κίνηση των οχημάτων συσσωρεύτηκε στις άλλες κεντρικές λεωφόρους δημιουργώντας κυκλοφοριακά προβλήματα και καθυστερήσεις.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Κηφισίας καθώς επικρατεί συμφόρηση από το ύψος της αμερικανικής πρεσβείας μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου. Προβλήματα και στο ρεύμα καθόδου, από Ψυχικό μέχρι Αμπελοκήπους.

Χαμηλές ταχύτητες και στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας, στην Πατησίων, τη Θηβών, την Αθηνών, την Ποσειδώνος και τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στην κάθοδο τα προβλήματα εντοπίζονται από Μεταμόρφωση μέχρι το Περιστέρι ενώ στην άνοδο από τη Νίκαια μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Σχετικές ειδήσεις