ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας: Ραγδαίες εξελίξεις - Τοξικολογικές εξετάσεις στον οδηγό της μοιραίας Porsche

Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας: Ραγδαίες εξελίξεις - Τοξικολογικές εξετάσεις στον οδηγό της μοιραίας Porsche

Συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Με τοξικολογικές εξετάσεις στον 24χρονο οδηγό της Porsche, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών γύρω από το τραγικό τροχαίο, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ αυτών κι ένα μικρό παιδί μόλις τριών ετών.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει ο οδηγός αλκοόλ και αυτό να έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.

Παράλληλα, εξετάζουν βίντεο από άλλα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, προκειμένου να δουν τη συμπεριφορά οδηγού και οχήματος πριν το τροχαίο, αν δηλαδή υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο αλλά και το πως οδηγούσε ο 24χρονος.

Αυτό που γνωρίζουν σίγουρα είναι ότι η υπερβολική ταχύτητα με την οποία κινείτο η Porsche, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του τραγικού συμβάντος.

Επίσης, ερευνούν αν το ελαστικό που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και φέρει ημερομηνία κατασκευής την 48η εβδομάδα 2006, δηλαδή ήταν πάνω από 10 ετών, ανήκει στο μοιραίο πολυτελές αυτοκίνητο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα και συζύγου στους αστυνομικούς, ο 41χρονος είχε μπει στην τουαλέτα όταν άκουσε μια πολύ δυνατή έκρηξη, γέμισε ο χώρος καπνό κι έτρεξε έξω να δει τι συμβαίνει.

Διαβάστε εδώ όλα τα νεότερα για τις έρευνες

Σχετικές ειδήσεις