ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βακάκη – Συντετριμμένη η οικογένεια

Τροχαίο Πόρσε: Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βακάκη – Συντετριμμένη η οικογένεια

Ο Γιώργος Βακάκης προκάλεσε, άθελά του, το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας την περασμένη Κυριακή όταν το πολυτελές αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία 33χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών παιδάκι της.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιήθηκε η αποτέφρωση της σορού του 24χρονου οδηγού της μοιραίας Πόρσε

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο ίδιος ο Γιώργος Βακάκης καθώς και ο κολλητός του φίλος Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα σώματα των δύο νεαρών ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση που για να αναγνωριστούν χρειάστηκε εξέταση DNA.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο, με την οικογένειά του να αποχαιρετά τον «Αντρίκο» της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Κάτω από άκρα μυστικότητα αναχώρησε την Πέμπτη για την Σόφια της Βουλγαρίας η οικογένεια Βακάκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της σορού του αδικοχαμένου Γιώργου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

Η σορός του Γιώργου Βακάκη μεταφέρθηκε οδικώς στη Σόφια από την Τετάρτη, ενώ τα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας η μητέρα του και οι δύο αδελφές του, ταξίδεψαν την επομένη αεροπορικώς, για την τελετή της καύσης.

Στην οικογένεια επικρατεί βαρύ πένθος, με τους γονείς να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το σπίτι τους, ενώ σε ακόμα χειρότερη κατάσταση είναι οι δύο του αδερφές που είχαν μεγάλη αδυναμία στον 24χρονο Γιώργο.

Σχετικές ειδήσεις