ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» η μικρή Ραφαέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της

«Έφυγε» η μικρή Ραφαέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της

Έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/03) από τη ζωή η μικρή Ραφαέλα Γάτου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την ιστορία της.

Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η μητέρα της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook:

Νωρίτερα, η τραγική μητέρα είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση στο Facebook:

Η μικρή Ραφαέλα, είχε τραυματιστεί πολύ βαριά τον Οκτώβριο του 2014 σε τροχαίο. Είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Μαζί της, πάντα δίπλα της, ήταν η μητέρα της Αντιγόνη, η οποία πάλεψε σκληρά προκειμένου να κρατήσει στη ζωή την κόρη της.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, όπου σήμερα Παρασκευή, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δραματική έκκληση της μάνας

Τις προηγούμενες ημέρες η τραγική μητέρα που έδωσε μάχη για να σώσει το παιδί της, είχε ενημερώσει για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 3χρονο αγγελούδι:

«Χάνω το παιδί μου... Πλήρης ανεπάρκεια οργάνων... οξεία παγκρεατίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια, η καρδιά με υποστήριξη φαρμάκων σταματάει να κάνει συσπάσεις, η μόλυνση προχώρησε στους πνεύμονες θα τοποθετήσουν καθετήρες...τοποθετήθηκε ήδη χίκμαν...Την κατάσταση τη χαρακτήρισαν εξαιρετικά βαριά κ μη χειρουργήσιμη.... Εκλιπαρώ μη μου γράφετε ίνμποξ, μόνο ένα κεράκι ζητάω....ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.... ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ.... Ο,τι πει ο Κύριος....».

Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Αντιγόνη Γάτου είναι η γυναίκα που συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν γονυπετής είχε ευχαριστήσει τον τότε υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τη βοήθεια που είχε προσφέρει στην οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις