ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια - Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου: «Στα βάθη που έβαλαν το γιο μου να πάνε κι αυτοί»

Ανώγεια - Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου: «Στα βάθη που έβαλαν το γιο μου να πάνε κι αυτοί»

Ενώ σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, απολογούνται στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για το φονικό σταΑνώγεια, η μητέρα του 23χρονου θύματος, αποκαλύπτει ποιος θεωρεί ότι σκότωσε το παιδί της.

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ

Εμφανώς σοκαρισμένη από την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά της, η μητέρα του Μανόλη Στρατάκη, υποστηρίζει ότι δράστης του φονικού δεν είναι ο 54χρονος θείος του αλλά ο 21χρονος γιος του.

Όπως σημειώνει το cretalive.gr, η μητέρα του 23χρονου περιέγραψε τις σχέσεις των δύο οικογενειών, τονίζοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια το κλίμα μεταξύ τους ήταν εκρηκτικό.

«O γιος του το έκανε, ο γιος του το έκανε και είναι ντροπή του και υποτίμηση του. Αλλά από τέτοια κτήνη τι περιμένεις; Ο γιος του το έκανε, 21 χρονών είναι… ο γιος του το έκανε. Πρώτα ξαδέρφια, καταλαβαίνετε πρώτα ξαδέρφια. Μαζί πυροβολήσανε και τώρα τον καλύπτει», ανέφερε η ίδια μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Σε ερώτηση γιατί οι φερόμενοι ως δράστες πυροβόλησαν εναντίον του 23χρονου απάντησε:

«Γιατί θέλανε να μας σκοτώσουν. Γιατί μας απειλούσαν και δε μας θέλουν. Έτσι μας λένε και δε σας θέλω, φύγετε από τα όρη, ενώ ήμασταν πάντα αγαπημένοι. Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια πήγανε προς τα παιδιά μου, κάνανε τη δουλειά τους και ζήλευαν, για αυτό μου το πήρανε.

Η ζήλια σκοτώνει, η ζήλια σκοτώνει. Δεν πειράζει, να το πληρώσει στη φυλακή. Ναι. Αλλά μαζί με το γιο του. Γιατί πυροβόλησε ο γιος του… μαζί με τον γιο του πυροβολούσαν. Με το τουφέκι, το καλάσνικοφ. Η αντρεία τους φάνηκε. Και η ανθρωπιά τους. Αν με άκουγε θα του έλεγα, ότι θέλω στα βάθη που βάλανε το γιο μου να πάνε και οι δύο… και πιο βαθιά ακόμα. Και να ακουστεί στην τηλεόραση. Και μακάρι να είμαι η τελευταία μάνα. Γιατί το παιδί μου έφυγε άδικα.»

Εν τω μεταξύ, με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί, πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, βρίσκονται και συγγενείς του θύματος οι οποίοι απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το πρωί, είχε παραδοθεί στην Αστυνομία ο 54χρονος από τα Ανώγεια που όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι αυτός που έριξε τη θανάσιμη βολή στον Μανόλη Στρατάκη κατά τη διάρκεια λογομαχίας στα βοσκοτόπια στο Αόρι στα ορεινά του Ψηλορείτη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Η παράδοση έγινε όπως είχε συμφωνηθεί με τον δικηγόρο του σε αστυνομικό τμήμα περιοχής του Μυλοποτάμου.

Αφού μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου από τους αστυνομικούς συνοδευόμενος από τον αδερφό του και τον γιο του, στον φερόμενο ως δράστη ασκήθηκε από τις Αρχές δίωξη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ παράλληλα δίωξη ασκήθηκε και στον 21 χρόνων γιο του και ξάδερφο του νεκρού, δεδομένου ότι οι αρχές μετά από έρευνα στον τόπο του εγκλήματος περισυνέλεξαν κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος από διάφορα όπλα.

Σχετικές ειδήσεις