ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Οι γονείς του συνοδηγού αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας

Τροχαίο Πόρσε: Οι γονείς του συνοδηγού αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας

Οι γονείς του άτυχου συνοδηγού αναζητούν τον κύριο υπεύθυνο για την τραγωδία που έγινε στις 26.2 στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ «ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ» ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΤΕΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού Ανδρέα Γεωργακόπουλου είναι αποφασισμένοι να βρουν την αλήθεια προκειμένου να αποθωθούν οι ευθύνες για το φονικό τροχαίο με την Porsche.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ανατεθεί σε πραγματογνώμονα και δικηγόρο ο χειρισμός της υπόθεσης για να «ξεσκονίσουν» κάθε πτυχή που συντέλεσε στο τραγικό δυστύχημα, από την κατάσταση του οδοστρώματος μέχρι το σημείο και τον τρόπο κατασκευής των αποχωρητηρίων , αλλά φυσικά και την κατάσταση γερμανικού αυτοκινήτου άλλα και τα πιθανά λάθη του νεαρού οδηγού.

Δύο μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες και σύμφωνα με την πεφημεριδα σε λίγε μέρες εμπειρογνώμονες που έχουν οριστεί από τον Εισαγγελέα Θήβας θα ολοκληρώσουν το πόρισμα και αναμένεται να διαβιβαστούν στους αξιωματικούς του χειρίζονται την υπόθεση και συντάσσουν την δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το τραγικό τροχαίο

Σχετικές ειδήσεις