ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με 20χρονο στη Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησαν και τον έκαψαν;

Θρίλερ με 20χρονο στη Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησαν και τον έκαψαν;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού 20χρονου που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/04/2017) σε γραμμές τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη – Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο και εγκαύματα – Τι εξετάζουν οι Αρχές.

Μυστήριο καλύπτει το βαρύτατο τραυματισμό 20χρονου που εντοπίστηκε, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, από διερχόμενο πολίτη σε γραμμές τρένου, στην αγροτική περιοχή μεταξύ Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός άνδρας, ελληνικής καταγωγής, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται με τραύματα από πυροβόλο όπλο στον αριστερό πήχη, στην αριστερή γλουτιαία περιοχή και στη δεξιά πρόσθια λαγόνια χώρα, ενώ φέρει και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσανατολίζονται στην εκδοχή ο τραυματισμός του να προκλήθηκε από δράστη ή δράστες, ύστερα από μεταξύ τους διαφορές που ωστόσο παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι «φως» στην υπόθεση θα ρίξει η κατάθεση του νεαρού τραυματία, μόλις το επιτρέψει η υγεία του.