ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γιατρός που κατηγορείται για το φόνο της 36χρονης μητέρας

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γιατρός που κατηγορείται για το φόνο της 36χρονης μητέρας

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου ο αγγειοχειρουργός από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού.

Ο αγγειοχειρουργός κατηγορείται για το φόνο 36χρονης γυναίκας από την Αθήνα, που ήταν μητέρα 3 παιδιών, ωστόσο, σύμφωνα με το seleo.gr, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το seleo.gr, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, Γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Οι κάμερες ασφαλείας του «Ιπποκρατείου» κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Σχετικές ειδήσεις