ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Το μυστικό της δολοφονίας της 36χρονης μητέρας

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Το μυστικό της δολοφονίας της 36χρονης μητέρας

Θεσσαλονίκη | Έγκλημα: Φως στα αίτια της άγριας δολοφονίαςτης 36χρονης Γεωργιανής, μητέρας τριών παιδιών, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Κασσάνδρας στη Χαλκιδική επιχειρούν να ρίξουν οι ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟ – ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Ένας 38χρονος γιατρός φέρεται ως ο δράστης του εγκλήματος και σήμερα, Παρασκευή (05/05/2017) οδηγείται ενώπιον του ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος αλλά και περιύβριση νεκρού σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δράστης και θύμα φαίνεται ότι επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ είχαν ιατρικό ραντεβού στις 26 Απριλίου στο «Ιπποκράτειο», όπου η 36χρονη γεωργιανή και μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση.

Έκτοτε χάνονται τα ίχνη της κι έπειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίζεται τελικά νεκρή σε γκρεμό, κοντά στο Παλιούρι. Στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν τραύματα και ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου.

Εξάλλου, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δολοφονία τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο». Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

«Κλειδί» ως προς τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 36χρονης θεωρείται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο και αναμένεται μετά το τέλος των ειδικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Τι έδειξαν τα πρώτα ευρήματα

Οι αστυνομικοί, αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του 38χρονου, διαπίστωσαν ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν.

Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού - πράξεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει σε ανακριτή.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων