ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη – σοκ στην οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες

Εξέλιξη – σοκ στην οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στο Αχλαδοχώρι ΣερρώνΗλικιωμένος σκότωσε τον αδερφό του στη μέση του δρόμου – Ποια τα αίτια που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στο Αχλαδοχώρι. Ένας 83χρονος σκότωσε τον 81χρονο αδερφό του μετά από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους. Το φονικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (06/06/2017) στη μέση του δρόμου, όταν ο κατηγορούμενος ως δράστης -έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό- επιτέθηκε με σιδερένια ράβδο στον αδελφό του. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 83χρονος, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η ράβδος ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, εξαιτίας κτηματικών διαφορών, που όπως αποδείχθηκε ήταν ικανές να οπλίσουν το χέρι του δράστη. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος προανακριτικά είπε ότι το θύμα τού επιτέθηκε, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί.