ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Μενίδι: 10χρονος ξεψύχησε σε σχολική γιορτή (videos&photos)

Σοκ στο Μενίδι: 10χρονος ξεψύχησε σε σχολική γιορτή (videos&photos)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Αχαρνές από τον αιφνίδιο θάνατο ενός μαθητή πέμπτης δημοτικού στο 6ο δημοτικό σχολείο της περιοχής, χθες, Πέμπτη (08/06).

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ - Επιμέλεια: Νεφέλη Σκαρλίδου

Ανείπωτη τραγωδία στο έκτο δημοτικό σχολείο Μενιδίου, κατά την ώρα σχολικής γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ο μικρός Μάριος, σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο Newsbomb.gr φώναξε στη μαμά του «δεν νιώθω καλά» και αμέσως μετά λιποθύμησε. Σοκαρισμένοι γονείς και δάσκαλοι «έπεσαν» πάνω του και προσπάθησαν να το συνεφέρουν.

IMG 7371 1

Όπως δήλωσε γονέας στο Newsbomb.gr «από το κεφάλακι του μικρού έτρεχαν αίματα. Προσπαθήσαμε να το επαναφέρουμε, αλλά μάταια». Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν δραματικές. Τα μικρά παιδιά σοκαρισμένα που είδαν τον συμμαθητή τους στο έδαφος, άρχισαν να κλαίνε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το θάνατο του μικρού Μάριου, ενώ η οικογένεια δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Μαρτυρία στο Newsbomb.gr

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Κώστας Καρυωτάκης, που ήταν μάρτυρας του σοκαριστικού περιστατικού, είπε στο Newsbomb.gr, «ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, είδα το παιδί να πέφτει. Αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Έπεσε στο προαύλιο. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο «Παίδων», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του», και πρόσθεσε σοκαρισμένος, «εκεί που καθόταν με τους συμμαθητές του έπεσε».

Σχετικές ειδήσεις