ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θρίλερ με αρπαγή 12χρονου κοριτσιού – Την απήγαγε ο πατέρας της

Πάτρα: Θρίλερ με αρπαγή 12χρονου κοριτσιού – Την απήγαγε ο πατέρας της

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό της 12χρονης KIRYAKOVA MINKA, την οποία σύμφωνα με τα στοιχεία άρπαξε ο πατέρας της, μέσα από το νοσοκομείο - Είχε εξαφανιστεί στις 8 Ιουνίου και βρέθηκε λίγο αργότερα να κυνηγάει μία γάτα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – Η 12ΧΡΟΝΗ ΜΙΝΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΒΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΗΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Συναγερμός σήμανε ξανά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 12χρονης στην Πάτρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου», το κορίτσι φαίνεται να έχει απαχθεί από τον πατέρα της από την Β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν.

Πρόκειται για τη 12χρονη Κυριάκοβα Μίνκα, η οποίαείχε απασχολήσει ξανά με την εξαφάνισή της στις 8 Ιουνίου από την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Τότε είχε σημάνει συναγερμός και το κοριτσάκι τελικά βρέθηκε λίγο μετά να περιπλανιέται μ' ένα καροτσάκι και να κυνηγά μια γάτα στην περιοχή του Βλατερού.

Ωστόσο, η 12χρονη εξαφανίστηκε ξανά και για τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης υπάρχει σχετική εισαγγελική εντολή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών καθώς κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές εντολές: «Η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

aniliki patra copy

Η KIRYAKOVA MINKA έχει ύψος 1,50, ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. O ΚIRYAKOV GEORGI, 49 ετών, έχει ύψος 1.75μ. και γκριζόμαυρα μαλλιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 10/6/2017 είχε προχωρήσει σε ενεργοποίηση Amber Alert και την ίδια ημέρα η ανήλικη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Από εκεί, που την άρπαξε ο πατέρας της στις 18 του μήνα…

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχετικές ειδήσεις