ΕΛΛΑΔΑ

Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου – Τι αποκάλυψε η νεκροψία

Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου – Τι αποκάλυψε η νεκροψία

Τα μεγάλα, εκφραστικά γαλάζια μάτια της έκλεισαν για πάντα τα ξημερώματα της Τρίτης (27/06) - Η δημοσιογράφος με το πηγαίο χιούμορ ηττήθηκε τελικά από τη μάστιγα που έχει «χτυπήσει» πολλά νεαρά κορίτσια

Η 38χρονη δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη από τον πατέρας της, ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του ίδιου και της μητέρας της.

Η κλινική εικόνα που είχε η Νανά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εικασίες. Είναι γνωστό ότι το «θηρίο» της ανορεξίας την τσάκισε παθολογικά και διέλυσε τα ζωτικά της όργανα.

Μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία συνέχεια ενώ φίλοι, συγγενείς και γείτονες αποκάλυψαν πως πολλές φορές υπέφερε από τους πόνους.

«Δεν αντέχω άλλο. Καλύτερα να πεθάνω», είχε πει σε φίλη της, απογοητευμένη από το γεγονός ότι δεν βελτιωνόταν η κατάστασή της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της Νανάς Καραγιάννη, τα αίτια θανάτου της είναι παθολογικά. Τα όργανά της ήταν επιβαρυμένα εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπιζε.

Διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού και συγκεκριμένα στο στομάχι και στα έντερα. Μάλιστα, στα έντερα υπήρχαν και πρώτα σημάδια σήψης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ήταν νεκρή για πάνω από ένα 24ωρο.

Η ασθένειά της είχε επιβαρύνει τον οργανισμό της τόσο πολύ, που η ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα. Έτσι πλέον η ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σχετικές ειδήσεις