ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Ζάκυνθο: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 22χρονο Αμερικανό τουρίστα στη μέση του δρόμου

ΣΟΚ στη Ζάκυνθο: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 22χρονο Αμερικανό τουρίστα στη μέση του δρόμου

Δολοφονία | Ζάκυνθος: Νεκρός έπεσε ένας 22χρονος Αμερικανός τουρίστας τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/07/2017) στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά σε μπαρ του νησιού, όπου ο άτυχος τουρίστας ήρθε στα χέρια με έναν 33χρονο σερβικής καταγωγής, ο οποίος εκτελούσε χρέη μπράβου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο καβγάς συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τουρίστα, ο οποίος φέρεται να πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 22χρονος Αμερικανός από το Τέξας βγήκε από το μπαρ κατά τη διάρκεια του καβγά, ωστόσο ο 33χρονος μπράβος του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον 34χρονο Έλληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν. Τον πρόλαβαν 20 μέτρα μακριά από το μπαρ και αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι.

Για το περιστατικό η Αστυνομία συνέλαβε δυο άντρες, έναν 34χρονο Έλληνα και τον 33χρονο Σέρβο, ενώ προχώρησε και σε επτά προσαγωγές.

Μέχρι στιγμής, ο λόγος της συμπλοκής δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ οι αστυνομικοί μελετούν οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Από το βίντεο διαπιστώθηκε πως ο ξυλοδαρμός του άτυχου 22χρονου διήρκεσε σχεδόν 30 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός τουρίστας, που είχε φτάσει στο νησί του Ιονίου πριν από λίγες ημέρες για τις καλοκαιρινές διακοπές του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και αμέσως μετά μαχαιρίες που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού, αφού βρήκε ακαριαίο θάνατο στη μέση του δρόμου.

Με πληροφορίες από ermisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις