ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Μία... selfie η αιτία της άγριας δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα (vids)

Ζάκυνθος: Μία... selfie η αιτία της άγριας δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα (vids)

Τον χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι - Συνολικά οκτώ συλλήψεις για το φονικό

Αποκαλύψεις σοκ για το έγκλημα στο Λαγανά - Τι έδειξε η ανάλυση των βίντεο - Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στην Ζάκυνθο, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του.

Όλα έγιναν για μία σέλφι, όπως δείχνουν οι έρευνες των Αρχών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1. Ο 22χρονος και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με τη σερβιτόρα του μαγαζιού, το γεγονός εξόργισε τον υπεύθυνο ασφαλείας του μαγαζιού και τελικά οδήγησε στη δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μαγαζιού που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, να διασκεδάζουν στο μπαρ. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του νεαρού τουρίστα προκλήθηκε από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, κάποια εκ των οποίων του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 22χρονος έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα. Μάλιστα όπως προκύπτει από τα βίντεο που έχει η Αστυνομία στα χέρια της οι δράστες χτυπούσαν τον νεαρό ακόμα και όταν αυτός ήταν αναίσθητος στην άσφαλτο!

Συγκλονίζει η δήλωση της οικογένειας

Γραπτή δήλωση στο site mystatesman.com έδωσε η οικογένεια του άτυχου Τεξανού τουρίστα που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/07) έξω από μπαρ στο Λαγανά, έπειτα από καυγά.

Η οικογένεια του 22χρονου Bakari Jaward Henderson, που είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, αναφέρει ότι ο Αμερικανός είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας. Και προσθέτει ότι ο Bakari χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα, «αγαπούσε να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους. Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Στην ανακοίνωση της οικογένειας υπάρχουν και λόγια φίλων του: «Κύριε και κυρία Henderson, ο Bakari ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει» έγραψε ο φίλος του θύματος, Jordan Zylberberg.

«Φανταστικό παιδί. Κάποιος με μεγάλο μέλλον», λέει ο γείτονας του Bill Norton. «Σκόπευε να ξεκινήσει τη δική σειρά ρούχων. Είχε καταφέρει να ταξιδέψει πολύ στον κόσμο, κι ας ήταν 22 ετών. Πιστεύω ότι ήταν το δεύτερο ή τρίτο υπερπόντιο ταξίδι του», προσθέτει.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους συλληφθέντες

Την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση αντιμετωπίζουν οι οκτώ συλληφθέντες μετά την άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα.

Η Εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της απο κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου για να επιστρέψουν ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθούν, όπως αναφέρει το imerazante.gr.

Σχετικές ειδήσεις