ΕΛΛΑΔΑ

Σπαραγμός για τον Μιχάλη! Πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σπαραγμός για τον Μιχάλη! Πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκλονίζει το δράμα της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη Λαζαράκη

ΕΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Ο 18χρονος από το χωριό Αμπελούζος της Μεσαράς στην Κρήτη άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Μόλις μερικές ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, ήρθε ένα νέο που δυστυχώς δεν απάλυνε τον πόνο των δικών του ανθρώπων, ωστόσο, τους έκανε ακόμα πιο περήφανους για εκείνον.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, ο Μιχάλης είχε καταφέρει να περάσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να εισαχθεί στο Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά. Αλλά δεν είναι πια εδώ για να γιορτάσει και να κάνει σχέδια για μέλλον του.

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, σήμερα θα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος...

Για άγνωστο ως τώρα λόγο, το όνομα του Μιχάλη σβήστηκε από τις λίστες των επιτυχόντων. Ίσως γιατί κάποιοι θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο θα τιμήσουν τη μνήμη του. Ίσως γιατί έτσι προβλέπεται. Όπως και να έχει, η επιτυχία του Μιχάλη οφείλει να αναδειχθεί. Πραγματοποιήθηκε πριν τον αιφνίδιο θάνατο του και δείχνει πως ο Μιχάλης, από πολύ νωρίς ήξερε να παλεύει, να μάχεται, να προσπαθεί...

«Μαμά μην έρθεις, θα γυρίσω μόνος μου»

Ο 18χρονος Μιχάλης ήθελε να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι και έτσι βρήκε νυχτερινή δουλειά για το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα.

Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της.

mixalis

Σχετικές ειδήσεις