ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν την... «οδύσσεια» ενός ασθενοφόρου

Θεσσαλονίκη: Οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν την... «οδύσσεια» ενός ασθενοφόρου

Όταν ο... ελληνάρας οδηγός εμποδίζει ακόμα και το ασθενοφόρο να κάνει τη δουλειά του!

Τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και οι τροχαίες παραβάσεις αποτελούν «αναπόσπαστο κομμάτι» της καθημερινότητας στους ελληνικούς δρόμους.

Μία καταγγελία που αφορά σε ένα τέτοιο αλαλούμ, έφτασε στο seleo.gr και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πολίτης που το δημοσιοποίησε, «αυτοκίνητο ανηφορίζει την οδό Ανδρέα Κάλβου, παράνομα καθώς είναι μονόδρομος, και συναντά στο τέλος του δρόμου ένα ασθενοφόρο, δεν ανοίγει στο ασθενοφόρο το δρόμο ως όφειλε κάνοντας πίσω, αντιθέτως το αναγκάζει να βγει κάθετα στην Αγίου Δημητρίου για να περάσει».

Δείτε τις φωτογραφίες:

thes dromos6
thes dromos5

thes dromos4
thes dromos2

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία του αναγνώστη:

Το περιστατικό που σας περιγράφω έλαβε χώρα την Παρασκευή 15/9/17.

Το άσπρο αυτοκίνητο ανηφορίζει την οδό Ανδρέα Κάλβου, παράνομα καθώς είναι μονόδρομος,και συναντά στο τέλος του δρόμου ένα ασθενοφόρο,δεν ανοίγει στο ασθενοφόρο το δρόμο ως όφειλε κάνοντας πίσω, αντιθέτως το αναγκάζει να βγει κάθετα στην Αγίου Δημητρίου για να περάσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στρίβει αριστερά στην Αγίου Δημητρίου, φτάνοντας την ανευθυνότητά του σε άλλα επίπεδα. Επιπλέον στη φώτο_3 έρχεται ένα τρίτο όχημα τό οποίο θέλει να στρίψει στην Κάλβου, δεν δίνει σημασία στο ασθενοφόρο, και χώνεται μπροστά του για να περάσει.

Σχετικές ειδήσεις