ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Το συγκλονιστικό τελευταίο ποστ του 22χρονου λίγο πριν σκοτωθεί

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Το συγκλονιστικό τελευταίο ποστ του 22χρονου λίγο πριν σκοτωθεί

Δύο άνθρωποι «έσβησαν» στην άσφαλτο κι ένας ακόμα στο νοσοκομείο - «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της 18χρονης που επέβαινε στη μία μοτοσικλέτα – Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα στο κέντρο τη Θεσσαλονίκης, με θλιβερό απολογισμό τρεις νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Όλα συνέβησαν όταν το μοιραίο αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Οι μοτοσυκλετιστές δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου.

troxaio thes3 copy

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος, ένας 28χρονος και ένας άνδρας 51 ετών.

Η τραγωδία δεν έχει όμως τέλος καθώς, οι δύο τελευταίοι που επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα ήταν πατέρας και γιος.

troxaio thes6 copy

Από το σημείο του δυστυχήματος (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου) ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη μία 18χρονη Ελληνίδα (επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και ανακρίνεται.

Η τελευταία ανάρτηση του άτυχου 22χρονου

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση στο facebook του 22χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα.

Το συγκεκριμένο post δείχνει μια φωτογραφία με τον ίδιο να είναι χαμογελαστός πάνω στη στολισμένη με άσπρη κορδέλα μηχανή του, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Μπορούσα να πάρω άσπρο άλογο, αλλά μου τη σπάνε οι πρίγκιπες». Σημειώνεται πως η ανάρτηση έχει λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα.

thessaloniki troxaio

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 18χρονη

troxaio thes copy
troxaio thes2 copy

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» η 18χρονη τραυματίας και το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας της.

«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης διευκρίνισε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Όσον αφορά τα θύματα του τροχαίου, ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματα του. Οι δύο επιβαίνοντες (ηλικίας 51 και 28 ετών) που κατέληξαν στο τόπο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί στο ΓΝ «Ο Άγιος Δημήτριος» και στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

Ο οδηγός του Ι.Χ. με το οποίο έγινε η σύγκρουση, νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και αυτή τη στιγμή την υπόθεση έχουν επιληφθεί οι Αρχές.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών με το Ι.Χ. ήταν μοιραία. Οι τέσσερις αναβάτες προσγειώθηκαν στο πεζοδρόμιο. Οι δύο αναβάτες της πρώτης μηχανής σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής και η συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκαν σοβαρότατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ο νεαρός οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα, σταθμοί της Τροχαίας και αρκετοί αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο του συμβάντος. Οι εικόνες που αντίκρυσαν ήταν ανατριχιαστικές. Οι αναβάτες της πρώτης μηχανής κείτονταν νεκροί. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής, παρά το ότι είχε διαμελιστεί, είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε με τους αστυνομικούς αλλά και με περαστικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Οι δύο αναβάτες που σκοτώθηκαν ακαριαία ήταν πατέρας και γιος. Στην δεύτερη μηχανή επέβαινε έναν νεαρό ζευγάρι. Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν για την Χαλκιδική. Ο 67χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψε ο φακός του thestival.gr


Σχετικές ειδήσεις