ΕΛΛΑΔΑ

Τελευταία εξέλιξη - Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα και άκουσα τον Σώρρα

Τελευταία εξέλιξη - Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα και άκουσα τον Σώρρα

Άφαντος για 6 μήνες καταφέρνει να παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας από τις διωκτικές αρχές που τον αναζητούν ώστε να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ - ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΛ.ΑΣ

Σε βάρους του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποστήριζε στους φανατικούς οπαδούς του ότι θα βγάλει την Ελλάδα απο την κρίση , έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μια σειρά κακουργηματικών πράξεων από Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών .

Ο λόγος, ότι διαθέτει δήθεν 600 δισ. δολάρια, για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Από την ημέρα που ασκήθηκε η ποινική δίωξη ο Αρτέμης Σώρρας κατάφερε να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η αστυνομία μπορεί βεβαία να ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό σε Αθήνα και Πάτρα αλλά οι έρευνές μέχρι σήμερα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι ς μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο Σώρρας είχε θεαθεί σε περιοχές της Αττικής, οι αστυνομικοί αρχικά επικέντρωσαν τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες αστυνομικών έχουν ξεκινήσει συνεργασία τους τελευταίους μήνες με αντίστοιχες αστυνομικές διευθύνσεις της Ιταλίας αλλα και της Αγγλίας. Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μελετούν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο καταζητούμενος έχει περάσει στην Αμερική και έχει βρει καταφύγιο σε μικρή επαρχιακή πόλη. Η πληροφορία έχει έρθει στην Ελληνική Αστυνομία από Έλληνα ομογενή ο οποίος ισχυρίζεται ότι το είδε στην επαρχιακή πόλη. Τα χαρακτηριστηκά του έχουν αλλάξει αλλα ο ομογένης ισχυρίστηκε πώς ο άνθρωπος που είδε και άκουσε να μιλάει ήταν ο Αρτέμης Σώρρας.

Η έρευνα της ελληνικής αστυνομίας έχει επεκταθεί για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα και στο ιντερεντ , ύστερα από το βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube. Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα δεν κατάφεραν αξιοποιηθούν αφού ο Σώρρας είχε βρει τον τρόπο να παραπλανήσει του αστυνομικούς της ηλεκτρονικής δίωξης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον Αρτέμη Σώρρα

Σχετικές ειδήσεις