ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πατρών - Πύργου - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πατρών - Πύργου - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09) στην Εθνική Οδό Πάτρας - Πύργου.

troxaio3
troxaio7
troxaio8
troxaio4
troxaio2

troxaio6
troxaio5
troxaio9

Δύο ακόμα άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο «δρόμο - καρμανιόλα» της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο κι ένα φορτηγό.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το Ι.Χ. ανασύρθηκαν νεκρά δύο άτομα, ο οδηγός και ο συνοδηγός.

Το αυτοκίνητοστην κυριολεξία διαλύθηκε και τα εξαρτήματα πετάχτηκαν σε μεγάλη απόσταση στην Εθνική Οδό.

Η Εθνική έκλεισε για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να σχηματιστούν «ουρές» αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το Ι.Χ. (μάρκας SEAT IBIZA), αφού συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό (μάρκας VOLVO), παραδόθηκε στις φλόγες.

Όπως αναφέρει σοκαρισμένος, οδηγός λεωφορείου, αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, στο patrisnews, ο οδηγός και ο συνοδηγός του Ι.Χ, σχεδόν διαμελίστηκαν, ενώ σημειώνει πως το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τον προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και λίγο πιο κάτω πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊάς, ενώ οι δύο τραυματίες, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Πηγή: Patrisnews.com, tempo24.gr


Σχετικές ειδήσεις