ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μικρή Ευαγγελία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μικρή Ευαγγελία

Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη θα γραφτεί το μεσημέρι της Παρασκευής (29/09) στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί στη 1 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

«Βουβός» ο πόνος για την τοπική κοινωνία των Χανίων, αλλά και για το πανελλήνιο, που παρά τις προσπάθειες της οικογένειας, των γιατρών, αλλά και όλων των πολιτών, που έμπρακτα έδειξαν την αγάπη τους για το χαμογελαστό κορίτσι, προσφέροντας από το υστέρημα τους όσα χρήματα μπορούσαν για τη θεραπεία του κοριτσιού, η 8χρονη Ευαγγελία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στη δύσκολη μάχη, που έδωσε με το πρόβλημα της υγείας της.

Η σορός του κοριτσιού, που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο σε εξειδικευμένο κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου είχε ταξιδέψει για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία, θα μεταφερθεί σήμερα από το Λονδίνο στη γενέτειρα της τα Χανιά, προκειμένου να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία.

EYAGGELIA2

Η μικρή Ευαγγελία είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms. Μετά από μακρά νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στο Λονδίνο.

Τα χρήματα χάρη σε μια πανελλήνια κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν, ο οργανισμός του μικρού παιδιού φάνηκε αρχικά να ανταποκρίνεται στην πειραματική θεραπεία. Μια επιπλοκή όμως το Σάββατο στάθηκε μοιραία.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις