ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Μενίδι: 7χρονο αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι

Σοκ στο Μενίδι: 7χρονο αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται ένα 7χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε το πρωί της Κυριακής (01/10) από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», το παιδί βρισκόταν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αγίου Διονυσίου και Κύρου, μαζί με το αδερφάκι του, ηλικίας πέντε ετών.

Οι γονείς απουσίαζαν από το σπίτι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι για να πάει να πάρει τη γυναίκα του από τη δουλειά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 7χρονος έπεσε από το μπαλκόνι και βρέθηκε τραυματισμένος στο οδόστρωμα από περαστικούς, μπροστά από σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, ο ανήλικος είχε τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε από το αυτί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των γονιών για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο πατέρας προσήχθη χθες στην Ασφάλεια και έδωσε κατάθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. για να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί έπεσε στο κενό. Δίπλα στο τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ οι γονείς του.

Σχετικές ειδήσεις