ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: Οι απαγωγείς έδωσαν καλάσνικοφ στον Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Αποκάλυψη: Οι απαγωγείς έδωσαν καλάσνικοφ στον Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Συγκλονίζει η κατάθεση που έδωσε ο επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης στους αστυνομικούς για τον εφιάλτη των έξι μηνών που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι απαγωγείς έδωσαν καλάσνικοφ στον Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Στην κατάθεση, που αποκαλύπτει το bloko.gr, ο Κρητικός επιχειρηματίας αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο που έδρασαν οι απαγωγείς την ημέρα που τον έπιασαν αιχμάλωτο, για την καθημερινότητά του τους έξι αυτούς μήνες, που τον είχαν κλεισμένο και αλυσοδεμένο μέσα σε χώρους που ανά διαστήματα άλλαζαν, αλλά και για τα όσα αντιλήφθηκε αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις που έκαναν οι δράστες με την οικογένειά του για τα λύτρα και την απελευθέρωσή του.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα σημείο της κατάθεσης που ξεχωρίζει: Ο επιχειρηματίας αποκαλύπτει ότι οι απαγωγείς του έδωσαν ένα καλάσνικοφ!

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης περιγράφει: «Να σας πω ακόμη ότι, στις συζητήσεις που είχα με τους φροντιστές μου, κάποια στιγμή τους ζήτησα να μου δείξουν τα όπλα που μου έλεγαν ότι υπάρχουν. Μάλιστα, μία μέρα μου έφεραν ένα καλάσνικοφ, χωρίς σφαίρες φυσικά, και με άφησαν να το λύσω. Σε αυτό το δωμάτιο έμεινα μέχρι αρχές Ιουνίου».

Σχετικές ειδήσεις