ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Στις 15:00 η κηδεία - Ραγίζει καρδιές ο 23χρονος γιος του

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Στις 15:00 η κηδεία - Ραγίζει καρδιές ο 23χρονος γιος του

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία τουΜιχάλη Ζαφειρόπουλου, που δολοφονήθηκε την Πέμπτη (12/10/2017) στο γραφείο του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κηδεία πιθανώς να παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβαλε ταξίδι του, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην κηδεία του φίλου του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου ποινικολόγου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογένειας μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας».

nontas zafeiropoulos fb

Συγκλονιστικό είναι το «αντίο» που απευθύνει στον δολοφονημένο πατέρα του ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσω του προφίλ του στο Facebook.«Θα σε αγαπάω πάντα», γράφει, μεταξύ άλλων, ο 23χρονος Νώντας Ζαφειρόπουλος, ο οποίος, παράλληλα, ευχαριστεί όσους του συμπαρίσταντΔιαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Νώντα Ζαφειρόπουλο«Θέλω να ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω... χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Έφυγε κάνοντας το λειτούργημα του γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του.

Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!!».




Σχετικές ειδήσεις