ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Το νέο σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της - «Σε περιμένω να γυρίσεις»

Δώρα Ζέμπερη: Το νέο σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της - «Σε περιμένω να γυρίσεις»

Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη με μία νέα της ανάρτηση στο Facebook συγκλονίζει καθώς θρηνεί για την αδελφή της Δωρα η οποία δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο την Τετάρτη (18/10)

Σε νεότερη ανάρτησή της στο προσωπικο της λογαρισμό στο Facebook γράφει για την αδελφή της Δώρα: «Αστέρι μου..ζωή μου..ματάρες μου..πονεμένη μου ψυχή..εγώ θα βρω ποιος στο έκανε αυτό..τον περιμένω. Κορίτσι μου σπούδασες μόνη σου, δούλευες για να σπουδάσεις, δεν είχες βοήθεια από κανέναν.. δούλευες για τα αδέλφια σου, σπούδασες και τα αδέλφια σου.. καμάρωνες λες κ ήμασταν παιδιά σου..σε χρέωσε ο "πατέρας" κ πλήρωνες.. τα χρέη του.. δεν πήρες αγάπη μόνο έδινες.. βασανισμένε μου άγγελε σε περιμένω να γυρίσεις….».

Τραγική ειρωνεία - Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη πιθανόν να πήρε κούρσα τον δολοφόνο της κόρης του

Σοκαρισμένος εξακολουθεί να παραμένει από την δολοφονία της 32χρονής κόρης του ο Κώστας Ζέμπερης . Ωστόσο πριν καταθεσει στους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, αποκάλυψε, ότι την ώρα της δολοφονίας πέρασε με το ταξί που οδηγούσε έξω από το νεκροταφείο.

Όπως είπε στο καναλι στο κεντρικό δελτίο του Aplha ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη,το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το Β’ νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30-35 ετών.

«Η τύχη μου, η μαύρη, με έφερε να περάσω έξω από το νεκροταφείο και να πάρω κούρσα και κάποιον έξω από το Β’ νεκροταφείο, χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου. Πήρα κούρσα μια Κύπρια από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι και από το Μαρούσι, επειδή είχε πολλή κίνηση η Κηφισίας, έφυγα μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο , μπήκα στον Περισσό , κατέβηκα και βρήκα κούρσα έξω από το νεκροταφείο, όπου σκότωσαν το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά

Στη συνέχεια πρόσθεσε : «Πέρασα τυχαία έξω από νεκροταφείο, μπορεί να με έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται εκεί. Και πήρα έναν κύριο 30 με 35 ετών και τον πήγα στον λόφο Σκουζέ. Όπως σημείωσε, αυτό συνέβη γύρω στις 6.30, αφού είχε σταματήσει η κυκλοφορία του ηλεκτρικού στα Πατήσια, μετά από εντολή της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ





Σχετικές ειδήσεις