ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της - Τι ζητά από τον κόσμο

Δώρα Ζέμπερη: Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της - Τι ζητά από τον κόσμο

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Να βρεθούν μάρτυρες για το βασανιστικό θάνατο της αδερφής μου», ζητά από το κόσμο η αδερφή της Δώρας Ζέμπερη.

Κι ενώ η αστυνομία ερευνά το κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης 32χρονης εφοριακού, η οικογένειά της και οι φίλοι της θρηνούν το χαμό της και ξεσπούν ενάντια στον δολοφόνο που της πήρε με αυτό τον φρικτό τρόπο τη ζωή.

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια της 32χρονης, που ψάχνει απαντήσεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη εκείνο το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης (18/10) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η μικρότερη αδερφή της εφοριακού, από την ημέρα της δολοφονίας της Δώρας, αναρτά τις σκέψεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ζητά απόδοση δικαιοσύνης.

Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη περιμένει τη στιγμή που θα αντικρίσει ξανά τον άγγελό της, όπως χαρακτηριστικά λέει για την αδερφή της που κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές από το δολοφόνο της.

Σήμερα, με ανάρτησή της στο Facebook απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει για να βρεθεί ο δολοφόνος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Άλλη μία μέρα πέρασε… και δεν γύρισες ΆΓΓΕΛΕ μου… άλλο ένα βράδυ χωρίς εσένα… ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ να βρεθούν μάρτυρες… για το βασανιστικό θάνατο της αδερφής μου».

adelfidoras

Σχετικές ειδήσεις