ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Τα καντήλια, οι ματωμένες χαρτοπετσέτες και η επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Δώρα Ζέμπερη: Τα καντήλια, οι ματωμένες χαρτοπετσέτες και η επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Ανατριχίλα προκαλούν οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της ειδεχθούς δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές από τον 58χρονο τοξικομανή για 25 ευρώ!

Την ημέρα της άγριας δολοφονίας, ο 58χρονος βρέθηκε στο Νεκροταφείο, όπως και πολλές φορές κατά το παρελθόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε συχνά, προκειμένου να κλέψει καντήλια αλλά και άλλα αντικείμενα, ούτως ώστε να τα πουλήσει και να βγάλει μερικά χρήματα.

Ο δράστης μπήκε στο νεκροταφείο και λίγο αργότερα, εντόπισε το στόχο του. Την τσάντα της άτυχης Δώρας, η οποία την είχε αφήσει στο έδαφος. Ο 58χρονος άρπαξε την τσάντα με σκοπό να τραπεί σε φυγή, ωστόσο η 32χρονη Δώρα, κατάλαβε τις προθέσεις του και προσπάθησε να αντισταθεί.

Ο τοξικομανής τράβηξε μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ την μαχαίρωσε 14 φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος μετά την εγκληματική ενέργεια πήδηξε τη μάντρα του Νεκροταφείου και μερικές δεκάδες μέτρα από το νεκροταφείο, πέταξε δύο ματωμένες χαρτοπετσέτες τις οποίες οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν και πήραν γενετικό υλικό.

Ο 58χρονος, στη συνέχεια πέταξε το όπλο του εγκλήματος αλλά και την ματωμένη μπλούζα του σε διαφορετικούς κάδους. Ο δράστης, αφού πρώτα έψαξε την τσάντα της Δώρας, πήρε ότι πολύτιμο βρήκε και την άφησε έξω από άλλο κάδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τοξικομανής επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με κατεύθυνση προς την περιοχή του Πολυτεχνείου, όπου πούλησε το κλεμμένο κινητό έναντι 20 ευρώ, γύρισε σπίτι του και κοιμήθηκε.

Ο δράστης την επόμενη ημέρα ξαναπήγε στο σημείο, όπου είχε αφήσει την τσάντα, την πήρε και την έκαψε προκειμένου να δυσχεράνει το έργο των αστυνομικών, ως προς τον εντοπισμό του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Καρέ καρέ η σύλληψη του δράστη

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της σύλληψης του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη στην περιοχή Γαλάτσι, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της 32χρονης.

Η επιχείρηση σύλληψής του διήρκησε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όπως προβλήθηκε από το δελτίο του Star:

Σχετικές ειδήσεις