ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες Αττική: Αγωνία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο για τους αγνοούμενους - Σώοι δύο άνδρες

Πλημμύρες Αττική: Αγωνία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο για τους αγνοούμενους - Σώοι δύο άνδρες

Δοκιμάζονται για δεύτερη ημέρα οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, καθώς από το πρωί της Πέμπτης (16/11/2017) βλέπουν και πάλι τα ορμητικά νερά να κατεβαίνουν από το ρέμα προς τα σπίτια τους.

Την ίδια ώρα, φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων στη Δυτική Αττική θα ξεπεράσει τους 20 προκαλεί η τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό πέντε ατόμων που αγνοούνται σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο, μετά τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους 15 νεκρούς και 12 τραυματίες.

Εν τω μεταξύ, σώοι εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (16/11/2017) δύο εκ των αγνοουμένων. Πρόκειται για έναν άνδρα, 67 ετών, του οποίου είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους του. Εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Μάνδρας.

mandra23

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε ένας ακόμη ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι του, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Μάνδρας.

Ποτάμι ξανά οι δρόμοι στη Μάνδρα

Λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (16/11/2017) ξεκίνησε να βρέχει έντονα στην περιοχή της Μάνδρας, με τους δρόμους να γεμίζουν μέσα σε λίγα λεπτά με νερό, το οποίο κατεβαίνει ορμητικά από το ρέμα της περιοχής, προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους που είδαν μόλις μια μέρα πριν να καταστρέφονται περιουσίες και να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Στη Δυτική Αττική εξακολουθούν να βρίσκονται 155 πυροσβέστες με 46 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν να τραβήξουν τα νερά από τα πλημμυρισμένα σπίτια και να απομακρύνουν τα οχήματα και τα αντικείμενα από τους δρόμους και τα σπίτια των κατοίκων.

Σχετικές ειδήσεις