ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος Πάτρα: Η απαίτηση του γαμπρού που τίναξε το γάμο στον αέρα

Γάμος Πάτρα: Η απαίτηση του γαμπρού που τίναξε το γάμο στον αέρα

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας, ο γαμπρός ζήτησε από την οικογένεια της νύφης να του δώσει... προίκα!

Η νεαρή ιδιωτική υπάλληλος (εργάζεται σε κατάστημα ρούχων στο κέντρο), ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη! Εδώ και χρόνια είχε σχέση με τον αγαπημένο της (μηχανικός αυτοκινήτων στο επάγγελμα), μόνο που μερικές εβδομάδες πριν τον χωρισμό τους, ένιωσε πως συναντούσε… άλλον άνθρωπο!

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, και ήταν σίγουρο πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, φαίνεται όμως πως ο νεαρός κάτι άλλο είχε κατά νου. Έτσι λίγο πριν μιλήσουν στους δικούς τους, της δήλωσε ξεκάθαρα πως «οι καιροί είναι δύσκολοι και πως δεν πρόκειται να την παντρευτεί αν δεν πάρει προίκα»! «Κάγκελο» η νεαρή.

Οσο όμως και αν προσπαθούσε να τον μεταπείσει, εξηγώντας του πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και πως ντρέπεται να το πει στους γονείς της, εκείνος επέμενε! Έφτασε δε στο σημείο να την απειλήσει πως… «έχει και καλύτερη οικονομική προσφορά από άλλη γυναίκα»! Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο νεαρός δεν ζητούσε κάποιο σπίτι αλλά… μετρητά, με την αιτιολογία πως έπρεπε να ανοίξει δική του επιχείρηση.

Πηγή: dete.gr