ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για τη 19χρονη με την κοκαΐνη: Η «Φοίβη» και ο άγνωστος φίλος του μοντέλου

Νέες αποκαλύψεις για τη 19χρονη με την κοκαΐνη: Η «Φοίβη» και ο άγνωστος φίλος του μοντέλου

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στο Χονγκ Κόνγκ, καθώς καθολικός ιερέας υποστηρίζει ότι η 19χρονη έπεσε θύμα κυκλώματος ναρκωτικών που στρατολογεί κορίτσια από την Ευρώπη

Μια γυναίκα, η «Φοίβη», φαίνεται ότι είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος που άρπαξε με τα πλοκάμια του την 19χρονη Μυτιληνιά.

1511634184

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία του μοντέλου με έναν άγνωστο άντρα που έχει διασυνδέσεις με κυκλώματα στην Αιθιοπία ενισχύει το σενάριο ότι την εκμεταλλευτήκαν, μετατρέποντάς τη σε «βαποράκι».

Ο δικηγόρο της, Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στο STAR υποστήριξε ότι σε περίπτωση που δηλώσει ένοχη, θα αντιμετωπίσει έως και 18 χρόνια κάθειρξη, ενώ αν δηλώσει αθώα και καταδικαστεί, η ποινή αυξάνεται έως και τα 30 χρόνια.

Ενώ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τι είπε η 19χρονη στον πρόξενο της Ελλάδος στο Χονγκ Κονγκ για την κοκαΐνη που κουβαλούσε και ότι η ίδια δηλώνει αθώα χωρίς να γνωρίζει τις βαριές ποινές που προβλέπει η νομοθεσία της Κίνας. Μάλιστα, ανέφερε ότι η δίκη θα γίνει σε 8 μήνες, ενώ οι συνθήκες κράτησης της είναι καλές.

Σχετικές ειδήσεις