ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου με ανάρτησή του στο Facebook

Συγκινεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου με ανάρτησή του στο Facebook

O Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είδε σε κλάσματα δευτερολέπτου να διαλύεται η οικογένειά του, χάνοντας γυναίκα και παιδί στο φοβερό δυστύχημα της εθνικής οδού με την Πόρσε, κάνει μία συγκλονιστική έκκληση μέσω Facebook.

Με ευκαιρία τον ερχομό των Χριστουγέννων, προχώρησε σε μια ανάρτηση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Στο κείμενο της ανάρτησής του, δημοσιοποιεί την επιθυμία του να προσφέρει τα παιχνίδια του αδικοχαμένου του μοναχογιού στα παιδάκια που δεν έχουν την οικονομική άνεση οι οικογένειές τους να τούς αγοράσουν καινούργια. «Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου ένα ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη» γράφει μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.

«Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το κάθε παιδί θα θέλει το δώρο του για να νιώσει την απόλυτη χαρά. Κάποιες οικογένειες αδυνατούν να δώσουν αυτήν την χαρά… Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου ένα ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. Όποιος γνωρίζει μια τέτοια οικογένεια ας μου στείλει τα στοιχεία της σε προσωπικό μήνυμα …», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Σχετικές ειδήσεις