ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση κατ΄αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Μήνυση κατ΄αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του φοιτητή από την Κάλυμνο ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο νησί αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Οι γονείς του φοιτητή εμφανίστηκαν σήμερα Δευτέρα (4/12) στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν τη μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία όπως υποστηρίζουν του γιου τους, αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση.

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πάνο Κοτρέτσο ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια. Οι εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του φοιτητή προκλήθηκαν από πτώση από βράχο.

Ο θάνατος του 20χρονου δεν ήταν ακαριαίος και ενδεχομένως προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια, δεν αποκλείεται να πέθανε τις επόμενες ημέρες. Ο 20χρονος φαίνεται ότι αρχικά είχε πέσει σε εσοχή του βράχου πριν την τελική πτώση του που ενδεχομένως προκλήθηκε από καιρικά φαινόμενα καθώς τις επόμενες ημέρες στην Κάλυμνο σημειώθηκε καταρρακτώδης βροχή.

Το νερό παρέσυρε τον άτυχο φοιτητή και εκτιμάται ότι η σορός του βρέθηκε στο σημείο όπου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (25.11.2017) τον βρήκε το 15χρονο αγόρι.

foit1

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νίκος Χατζηπαύλου πήγε στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει, οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Μετά από έξι μέρες ερευνών βρέθηκε νεκρός σε απόσταση διακοσίων μέτρων από το σημείο που αφέθηκε το ποδήλατο. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου Πάνου Κοτρέτσου, ο θάνατος του οφείλεται σε δυστύχημα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση

Πηγή: τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις