ΕΛΛΑΔΑ

Νέες εικόνες - σοκ από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στη Λαμία (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέες εικόνες - σοκ από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στη Λαμία (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος – Ασύλληπτη τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής – Δύο άτομα έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο έξω από τη ΛαμίαΤραγικό παιχνίδι της μοίρας για 27χρονο - Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο κι ο πατέρας του - ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 09:00 το βράδυ της Παρασκευής (15/12/2017) στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λαμίας - Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας.

Θύματα του τροχαίου δύο άτομα. Μεταξύ των νεκρών και ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργος Μανανάς, από τον Γοργοπόταμο.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν σύμφωνα με το lamiastar, η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος και κινούνταν στο ρεύμα ανόδου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η μηχανή «καρφώθηκε» στην πόρτα του αυτοκινήτου, με τον οδηγό να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 58χρονος οδηγός, είτε επιχείρησε να κάνει αναστροφή είτε βγήκε από το πάρκινγκ επιχειρήσεων που βρίσκονται δεξιά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή του 27χρονου.

Δυστυχώς η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άτυχος δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν επί τόπου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 27χρονο Λαμιώτη

Ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργος Μανανάς, ο οποίος οδηγούσε τη μηχανή, ήταν ένα από τα δύο θύματα του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, δυστυχώς η μοίρα υπήρξε πολύ σκληρή για την οικογένειά του. Μόλις στα 9 του χρόνια έχασε τον πατέρα του Κώστα Μανανά, σε ηλικία 42 ετών, σε πολύνεκρο τροχαίο που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που «καρφώθηκε» πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο στις 30 Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

la

Εικόνα από το πολύνεκρο τροχαίο το 1999

Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της Τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του Κώστα Μανανά έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες. Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν.

Σχετικές ειδήσεις