ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο πατροκτόνος στην Κρήτη – «Έτσι σκότωσα τον πατέρα μου» (pics)

Σοκάρει ο πατροκτόνος στην Κρήτη – «Έτσι σκότωσα τον πατέρα μου» (pics)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων με θύμα έναν 61χρονο και θύτη τον 34χρονο γιο του, μετά από άγριο καυγά.

Κανείς από τους φίλους και τα άτομα του περιβάλλοντος του άτυχου θύματος δε μπορεί να πιστέψει την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν αγαπητό στη γειτονιά του.

Σοκάρει ο πατροκτόνος

Ο 34χρονος ισχυρίστηκε στις Αρχές πως ο πατέρας του πήγε να τον χτυπήσει. Ο πατροκτόνος μίλησε για τη μοιραία στιγμή και είπε: «τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καυγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω».

Οι πρώτες εκτιμήσεις του Ιατροδικαστή

Οι ενδείξεις που έχει ο Ιατροδικαστής και η Αστυνομία από την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος δείχνουν πως το θύμα δέχθηκε επίθεση την ώρα που κοιμόταν.

Το χρονικό του εγκλήματος

Mία ατάκα του πατέρα για κάποιο οικογενειακό ζήτημα φαίνεται να ήταν η αφορμή για το έγκλημα. Μάλιστα η συζήτηση έγινε σε κάποιο καφενείο.

Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, ο πατέρας και ένας φίλος του επέστρεψαν στο σπίτι όπου βρήκαν τον 34χρονο να κάθεται στην αυλή σε κατάσταση μέθης. Τον μετέφεραν μέσα στο κρεβάτι του. Όταν θεώρησαν ότι ο 34χρονος κοιμήθηκε, ο φίλος του πατέρα έφυγε από το σπίτι και ο πατέρας πήγε επίσης να κοιμηθεί.

Ωστόσο τώρα οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο ο 34χρονος να ξύπνησε και μη μπορώντας να ξεχάσει τα λόγια του πατέρα του κι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, να κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Τότε φαίνεται πως τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια τον έπνιξε. Μάλιστα στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να έπεσε για ύπνο. Ο 34χρονος πάντως ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του πήγε να τον χτυπήσει.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σήμερα (27/12) στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας, όπου συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο άνδρα.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: cretalive.gr και cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις