ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την κλοπή του… αιώνα στο Βόλο - Πόσα ήταν τελικά τα εκατομμύρια και οι λίρες;

Θρίλερ με την κλοπή του… αιώνα στο Βόλο - Πόσα ήταν τελικά τα εκατομμύρια και οι λίρες;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της κλοπής - μαμούθ στο Βόλο, καθώς οι καταθέσεις των θυμάτων είναι συγκεχυμένες και αλληλοσυγκρουόμενες, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο.

Αρχικά ο κ. Γιώργος Δεληγεώργης κατήγγειλε στις Αρχές ότι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και έκλεψαν 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, άλλαξε την κατάθεσή του, λέγοντας ότι τελικά εκλάπησαν 900 λίρες που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό διαμέρισμα της οικογένειας, όπου ζούσε.

Ωστόσο, ο αδελφός του κ. Γιώργου Δεληγεώργη, Νικόλαος, μιλώντας στο TRT, ανέφερε πως η καταγγελία που έκανε ο αδελφός του στην Αστυνομία αφορά στο ποσό των 50.000 ευρώ και 900 λίρες και όχι 1,3 εκατ. ευρώ, όπως είχαν μεταδώσει τα τοπικά ΜΜΕ.

Πάντως, η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, με δημοσίευμά της, δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς επικαλείται πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών που ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλούν για χιλιάδες λίρες!

Πλέον, η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των μελών της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών.

Σχετικές ειδήσεις