ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα

Μεσολόγγι: Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες αναζήτησης της 44χρονης μητέρας η οποία είχε χαθεί απο το απόγευμα του Σαββάτου (6/1/2018).

Το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01/2018) το άψυχο σώμα της 44χρονης μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της σε χωράφι, κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε άγρια.

Η 44χρονη μητέρα πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, το πτώμα της έφερε πληγές από εγκαύματα ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της εντοπίστηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η άτυχη γυναίκα έχει άλλου είδους τραύματα...

Η γυναίκα, η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών, ονομάζεται Ειρήνη Λαγούδη και έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου, ενώ έρευνες γίνονταν και στη θάλασσα με σωστική λέμβο, αλλά και από αέρος από τμήμα εναέριας επιτήρησης της αερολέσχης Μεσολογγίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την έκκληση του αδερφού της άτυχης 44χρονης:

Πηγές: e-maistros, patrisnews, tempo24, aerasnews,sinidisi

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροτομής

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Σχετικές ειδήσεις