ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Το USB στην τσάντα της η αιτία της δολοφονίας;

Δώρα Ζέμπερη: Το USB στην τσάντα της η αιτία της δολοφονίας;

Δώρα Ζέμπερη: Ποιοι και γιατί ήθελαν νεκρή τη Δώρα Ζέμπερη; Γιατί πλήρωσαν τον Σοροπίδη για να την σκοτώσει;

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο στην Αθήνα. Κι ενώ το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, φαινόταν πως είχε ξετυλιχθεί μετά την ομολογία του Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη ότι σκότωσε την άτυχη εφοριακή, το υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή στις 15 Δεκεμβρίου, φέρνει τα πάνω – κάτω.

Πρόκειται για ένα 40σέλιδο υπόμνημα, στο οποίο ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, υποστηρίζει πως δύο άνδρες, του έδωσαν την εντολή να τη σκοτώσει, λόγω της επαγγελματική ιδιότητας που είχε. Στην ουσία, αποκαλύπτει ότι η δολοφονία που «πάγωσε» το πανελλήνιο ήταν ένα «συμβόλαιο θανάτου» κατά της εφοριακού. Κάποιοι, τους οποίους «φωτογραφίζει» αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους γιατί φοβάται για τη ζωή του, ήθελαν νεκρή τη Δώρα Ζέμπερη.

Οι εντολοδόχοι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο υπόμνημα, του έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, του έδωσαν προκαταβολή 2.000 ευρώ (ενώ αρχικά του είχαν πει για 4.000 ευρώ) και τον προμήθευσαν και με ναρκωτικά, για να προβεί στο στυγερό αυτό έγκλημα. Δική τους οδηγία ήταν μάλιστα να πάει να πουλήσει το κινητό στην Ομόνοια για να φανεί ως κίνητρό του η ληστεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Την παρακολουθούσε πολλές ημέρες

Στο υπόμνημα ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη προχωρά σε σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε οι δύο άνδρες του έδειξαν φωτογραφίες της 32χρονης για να την αναγνωρίσει. Για δύο περίπου εβδομάδες, ο Σοροπίδης παρακολουθούσε κάθε κίνηση της άτυχης εφοριακού. Έμαθε τα πάντα γι αυτήν. Τι ώρα πήγαινε στο νεκροταφείο, όπου επισκεπτόταν τον τάφο του φίλου της, αλλά μέχρι και τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζε.

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ' ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με χρήσιμες πληροφορίες. Πρόκειται για ένα στοιχείο – φωτιά που, ενδεχομένως, να φέρει στο φως πολλές αποκαλύψεις σχετικά με το ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις