ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία- Αποκάλυψη - σοκ: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της 44χρονης μητέρας πριν βρεθεί νεκρή

Αιτωλοακαρνανία- Αποκάλυψη - σοκ: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της 44χρονης μητέρας πριν βρεθεί νεκρή

Κοντά στη λύση του θρίλερ με το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φαίνονται ότι βρίσκονται οι Αρχές, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής που διενέργησε ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο άψυχο κορμί της άτυχης μητέρας δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όπως μώλωπες ή κακώσεις, ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Έτσι, όλα συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και περισσότερο «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα εκδοθούν σε περίπου δύο εβδομάδες.

«Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

Στο μεταξύ όσο περνούν οι ημέρες από την τραγωδία βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για τη ζωή της Ειρήνης Λαγούδη. Η άτυχη μητέρα ζούσε με τα τρία παιδιά της, ηλικίας 16, 22 και 25 ετών στην Κατοχή. Ο άνδρας της είχε πεθάνει από καρκίνο πριν από τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η άτυχη μητέρα φαίνεται πως σύναψε σχέση με έναν γιατρό. Εκείνος όμως της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του.

Τον Σεπτέμβριο χώρισαν κι εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έκανε σχέση με έναν άνδρα από το Αγρίνιο. Όμως, φαίνεται πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό, στον οποίο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Ένα άλλο sms έστειλε σε συγγενή της από τον οποίο ζήτησε να προσέχει τα παιδιά της και μάλιστα του έδωσε στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με την 43χρονη. Όμως εκείνη φαίνεται πως επιζητούσε κάτι περισσότερο. Έτσι την παραμονή των Φώτων, τηλεφώνησε στη γυναίκα του γιατρού, της αποκάλυψε τα πάντα και της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο ώστε να τον παντρευτεί εκείνη.

Ο γιατρός πήρε τη γυναίκα του και έφυγε για τον Πύργο από όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνο του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία της ζήτησε να χωρίσουν.

Λίγες ώρες μετά η 44χρονη εξαφανίστηκε.

Σχετικές ειδήσεις