ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Μέγα πλήθος, μέγα πάθος - Δεκάδες χιλιάδες πολίτες στη συγκέντρωση

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Μέγα πλήθος, μέγα πάθος - Δεκάδες χιλιάδες πολίτες στη συγκέντρωση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Καρέ - καρέ όλα όσα συμβαίνουν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων -  Συνεχής ροή ειδήσεων από το Newsbomb.gr σε Liveblog - Με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική» oι διοργανωτές δίνουν βροντερό «παρών» - Χιλιάδες πολίτες μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου - Για 500.000 κάνουν λόγο οι διοργανωτές 

Δείτε ζωντανά εικόνα από τη Θεσσαλονίκη

Από χθες (20/1) ξεκίνησαν να φτάνουν στην Θεσσαλονίκη πολίτες από όλες τις περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότερα από 500 πούλμαν έχουν αναχωρήσει από χθες. Νωρίς το πρωί έφυγαν λεωφορεία και από την Αθήνα.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 500.000!

Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων. Πηγές των διοργανωτών ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει συνολικά 1.300 πούλμαν απ' όλη την Ελλάδα. «Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο να έρθει εδώ» ήταν η έκκληση που απηύθυνε στην Ελληνική Αστυνομία ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ο βασικός όγκος του κόσμου βρίσκονται στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα, όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, στις 13:00 αντιεξουστές πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση στην περιοχή της Καμάρας, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.

Δείτε όλα όσα έγιναν από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη όπως τα κατέγραψε το LIVE - BLOG του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις