ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Εισαγγελική παρέμβαση για το μυστηριώδη θάνατο- Το νέο εύρημα που ανατρέπει τα πάντα

Ειρήνη Λαγούδη: Εισαγγελική παρέμβαση για το μυστηριώδη θάνατο- Το νέο εύρημα που ανατρέπει τα πάντα

Τα νέα ευρήματα στο αυτοκίνητο της 44χρονης χήρας από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας που βρέθηκε νεκρή πριν από 17 ημέρες σε δύσβατο σημείο στην Τριχωνίδα προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια της κατεπείγουσας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης από την Αστυνομία.

Τα πάνω - κάτω φέρνει στη μυστηριώδη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, το εύρημα που εντόπισαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο, ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε πετρέλαιο, το οποίο ήταν δεμένο σε ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα του αμαξιού και ενδεχομένως λειτούργησε ως βραδυφλεγές φιτίλι.

Μάλιστα ο πραγματογνώμονας Τάσος Δέδες έκανε λόγο για πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία προβληματίζουν και προκαλούν ερωτήματα που πρέπει να αξιολογηθούν για να βοηθηθεί το έργο της προανάκρισης.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί πως ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής διευκρινίζει πως «δεν έχει καεί ολόκληρη η καμπίνα, έγινε προσπάθεια εξαφάνισης αποτυπωμάτων που μπορεί να ταυτοποιηθούν με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όπως το βλέπω μου θυμίζει, σκηνή αμερικανικού κινηματογράφου, με πληρωμένα συμβόλαια». Επίσης ένα από τα βασικά ερωτήματα που επανέλαβε ο δικηγόρος είναι τι συνέβη με το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη, το οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Σχετικές ειδήσεις