ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: «Φύλλο και φτερό» αυτοκίνητο και τραπεζικοί λογαριασμοί

Ειρήνη Λαγούδη: «Φύλλο και φτερό» αυτοκίνητο και τραπεζικοί λογαριασμοί

Νέα στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου που καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει η ομάδα ειδικών που έχει προσλάβει η οικογένεια με την εξοχυνιστική έρευνα που θα διενεργήσει σήμερα (31/1) στο αυτοκίνητό της.

Παρουσία αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου, ο νομικός σύμβουλος Βασίλης Ταουξής, ο τεχνικός σύμβουλος Αναστάσιος Δέδες και ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης θα κάνουν ξανά φύλλο και φτερό το μισοκαμμένο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας που βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά στην Τριχωνίδα.

Στο μεταξύ οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ μία από τις στενές φίλες της Ειρήνης Λαγούδη υποστηρίζει με σθένος πως έπεσε θύμα στυγνής δολοφονίας.

Στο βυθό της λίμνης το μυστικό του θανάτου της

Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.

Μια άγνωστη στις Αρχές μαρτυρία και η υποβρύχια έρευνα στη λίμνη Τριχωνίδα μπορεί να αποτελέσουν το κλειδί για αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο της 44χρονης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα ειδικό συνεργείο προκειμένου να ελέγξει τις όχθες αλλά και τον πυθμένα για πιθανά στοιχεία που συνδέονται με την 44χρονη. Ένα από αυτά που αναζητούν είναι και το εξαφανισμένο κινητό της τηλέφωνο.

Πηγή: Espresso

Σχετικές ειδήσεις