ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Φωτογραφίες - σοκ από το καμένο αυτοκίνητό της

Ειρήνη Λαγούδη: Φωτογραφίες - σοκ από το καμένο αυτοκίνητό της

Ειρήνη Λαγούδη: «Φύλλο και φτερό» έκαναν οι ειδικοί το καμένο αυτοκίνητο της 44χρονης μητέρας στη νέα πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εισαγγελικής εντολής μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας, κ. Αναστάσιου Δέδε.

Τα στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό και δολοφονία - Τα 3 δεδομένα των πραγματογνωμόνων που αποτελεούν «κλειδί» για την υπόθεση

Ένα μήνα σχεδόν από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της, οι δικοί της άνθρωποι ψάχνουν απαντήσεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατό της.

Νέα αυτοψία πραγματοποίησαν σήμερα πραγματογνώμονες της οικογένειάς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Star η αυτοψία που διενήργησε η πυροσβεστική στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία εδώ και 25 ημέρες γιατί… δεν έχει ακόμη ζητηθεί επίσημα.

Σήμερα δόθηκαν στο «φως» της δημοσιότητας φωτογραφίες από τη νέα πραγματογνωμοσύνη, με τον ειδικό πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά να υποστηρίζει στο Star ότι υπάρχουν ξεκάθαρα ενδείξεις εμπρησμού.

Στο αυτοκίνητο της Λαγούδη υπήρχαν τρεις εστίες φωτιάς, μία στο κάθισμα του οδηγού, μία στο κάθισμα του συνοδηγού και στην πίσω δεξιά πλευρά. Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, «όταν βρίσκονται πάνω από μια εστίες θεωρείται εμπρησμός. Βλέπουμε μια, δυο, τρεις, άρα παραπέμπει σε εμπρησμό».

Τα τρία στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Οι ειδικοί που πραγματοποιούν τις αυτοψίες στο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τρία στοιχεία, τα οποία η οικογένεια της 44χρονης θεωρεί ότι «αποδείξεις» ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα δολοφονίας και δεν αυτοκτόνησε.

Το πρώτο είναι το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο τα πατάκια τα οποία παρά τη φωτιά δεν έχουν καεί και το τρίτο είναι το ρολόι το οποίο δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μπροστά στα νέα στοιχεία δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια και μάλιστα τις προσεχείς ημέρες θα βάλει ακόμα και δύτες να ψάξουν τη λίμνη Τριχωνίδα για το κινητό της.

Σχετικές ειδήσεις