ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα LIVE: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα - Συγκίνηση από την ομιλία του Μίκη

Συλλαλητήριο Αθήνα LIVE: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα - Συγκίνηση από την ομιλία του Μίκη

Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - Σε εξέλιξη οι ομιλίες το μεγάλο συλλαλήτηριο στο Σύνταγμα - Συγκλόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης - Το Newsbomb.gr μέσα από το LIVE BLOG μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Το Newsbomb.gr στην καρδιά των γεγονότων - Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά στο Σύνταγμα - «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας, καθώς περίπου 19.000 αστυνομικοί έχουν στήσει ένα πλέγμα προστασίας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Εδώ και αρκετές ώρες, η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες θα «αγκαλιάσουν» το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έτσι και αυτή την Κυριακή το Newsbomb.gr με αίσθημα ευθύνης μεταδίδει LIVE, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας: «Αδέρφια μου φασίστες, ρατσιστές, αναρχικοί, τρομοκράτες, τραμπούκοι. Οι πατριώτες που μας κυβερνούν και τα βαποράκια τους οι αριστεριστές έριξαν μπογιές για να με εμποδίσουν να μιλήσω μπροστά σε εσένα κυρίαρχε λαέ», ανάφερε ο μουσικοσυνθέτης στο ξεκίνημα της ομιλίας του, στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις