ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Κορινθιακό: Θάνατος - μυστήριο σε πλοίο

Θρίλερ στον Κορινθιακό: Θάνατος - μυστήριο σε πλοίο

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός μέλους πληρώματος πλοίου που έπλεε ανοιχτά του Κορινθιακού.

Αναστάτωση και κινητοποίηση των αρχών της Βοιωτίας προκάλεσε ο θάνατος 40χρονου άνδρα, μάγειρα πληρώματος φορτηγού πλοίου με το όνομα blue Tune το οποίο ήταν φορτωμένο με βωξίτη από τη Ραβένα της Ιταλίας και είχε κατεύθυνση την Αντίκυρα και το ΑτΕ.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, όλα ξεκίνησαν στις 23:30 περίπου το βράδυ της Κυριακής (18/2) όταν από το πλήρωμα του πλοίου ενημερώθηκαν οι λιμενικές για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου άνδρα.

Το λιμεναρχείο της Αντίκυρας ακολουθώντας κατά γράμμα της διαδικασία που τηρείται σε αυτές τις περιπτώσεις, ακινητοποίησε σε πρώτη φάση το πλοίο στα ανοιχτά της Αντίκυρας και ζήτησε τη συνδρομή της ΑΔ Βοιωτίας και του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Ακολούθως δόθηκε εντολή στον καπετάνιο να προσεγγίσει το λιμάνι του ΑτΕ ώστε οι αρχές να ερευνήσουν το πλοίο.

Οι αστυνομικοί φορώντας ειδικές στολές προστασίας ανέβηκαν από τη σκάλα στο εσωτερικό του πλοίου και ερεύνησαν το χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και πιθανότητα ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια καθώς ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα με τα χέρια στο στήθος.

Από το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώθηκε το τμήμα υγιεινής της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας όπου συνέδραμε επίσης στις έρευνες

Η σωρός του 40χρονου μάγειρα θα μεταφερθεί αρμοδίως για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Σχετικές ειδήσεις