ΕΛΛΑΔΑ

Tην Πέμπτη η κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη

Tην Πέμπτη η κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, από το το Νεκροταφείο Ζωγράφου, στις 13.45.

Οι οικείοι του επιθυμούν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Ο χρήστος Σιμαρδάνης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (12/3) σε ηλικία 61 ετών. Ο δημοφιλής ηθοποιός και εκφωνητής τους τελευταίους μήνες ζούσε έδινε τη δική του μάχη για να σταθεί όρθιος.

Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1957 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνήθιζε να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής και πίστευε ότι όλα θα πάνε καλά.

Τελικά δεν τα κατάφερε και το βράδυ της Δευτέρας (12/3) άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και σε όλους εκείνους που τον αγάπησαν.

Η χαρακτηριστική φωνή του είχε συνδεθεί άρρηκτα με τα διαφημιστικά σποτ εκπομπών του Mega, έχοντας δε στο ενεργητικό του συμμετοχές σε εξαιρετικά κινηματογραφικά φιλμ, όπως «Ο μελισσοκόμος», «Πέτρινα χρόνια», και «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο».

Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό μέσα από τις γνωστές σειρές της τηλεόρασης, «Η νταντά» και «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις