ΕΛΛΑΔΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου – Δήλωση - «βόμβα» του ιατροδικαστή

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου – Δήλωση - «βόμβα» του ιατροδικαστή

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου στην ΚάλυμνοΤι αποκαλύπτει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή – Τα χαμένα στοιχεία και οι τραγικές παραλείψεις στην έρευνα

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Σωκράτη Τσαντίρη, ο άτυχος νεαρός δεν σκοτώθηκε από πτώση.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για χαμένα στοιχεία και τραγικές παραλείψεις στο χειρισμό της υπόθεσης, που παρατείνουν το δράμα της οικογένειας του 21χρονου.

«Δεν πέθανε από πτώση, ούτε βέβαια από κατρακύλισμα. Δεν το υιοθετώ. Δεν μπορεί να πεθάνει κάποιος από επιπόλαια θλαστικά τραύματα, ακόμα κι αν αυτά είναι δέκα, είναι απλά θλαστικά τραύματα» υπογράμμισε κ. Τσαντίρης, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως η πρώτη νεκροτομή δεν έχει καταγράψει σωστά τα ευρήματα.

«Το πρόβλημα είναι ότι η πρώτη νεκροτομή δεν έχει καταγράψει σωστά τα ευρήματα» ανέεφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαντίρης, το ιατροδιαστικό πόρισμα του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη.

Τα χαμένα στοιχεία στην υπόθεση

Σύμφωνα με την Espresso, o τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του άτυχου 21χρονου φοιτητή τόνισε πως «η αργοπορία και η μη ανάδειξη της σωστής κατάστασης αρχικά είναι καταστροφικές σε σχέση με την πραγματική αιτία θανάτου». Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπάρχουν στοιχεία στην υπόθεση που χάθηκαν.

«Πρέπει να γίνει ξανά έρευνα για να βρεθούν τα στοιχεία που χάθηκαν» είπε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, έκρινε αναγκαία την αναπαράσταση του συμβάντος στο σημείο που ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός.

«Αναπαράσταση θα ζητηθεί να γίνει όχι για εμάς, απλά για να αποδειχθεί ότι πραγματικά δεν υπήρχε πτώση από 70 μέτρα χωρίς να υπάρχει ούτε κάκωση στα οστά, γιατί όλα τα κόκαλα, τα άκρα του παιδιού, τα οστά του ήταν σε άψογη κατάσταση» δήλωσε ο θείος του αδικοχαμένου νεαρού τονίζοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του νεαρού έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, αναζητώντας να βρει την αλήθεια αλλά και τους υπαίτιους για τον άδικο χαμό του 21χρονου, Μάλιστα, οι οικείοι του μόλις εκδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα πρόκειται να ζητήσουν από τον εισαγγελέα επίσπευση της διαδικασίας προανάκρισης, αναφέρει η Espresso.

Διαβάστε επίσης:

Αθήνα: Μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν σε πολύ χαμηλό ύψος - Δείτε τι συνέβη

«Βόμβα» της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σας - Τι αλλάζει στο μισθό σας

Σχετικές ειδήσεις