ΕΛΛΑΔΑ

Ματωμένα βαφτίσια στην Κέρκυρα: Το νέο στοιχείο για την τραγωδία που ανατρέπει τα ΠΑΝΤΑ

Ματωμένα βαφτίσια στην Κέρκυρα: Το νέο στοιχείο για την τραγωδία που ανατρέπει τα ΠΑΝΤΑ

Κέρκυρα – Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την τραγωδία σε βάπτιση – Μία γυναίκα, η γιαγιά του μωρού που βαπτιζόταν, βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια του γλεντιού – Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης - Τρεις συλλήψεις

Φως στην υπόθεση του θανάτου της 56χρονης από σφαίρα, σε γλέντι βάπτισης στην Άφρα της Κέρκυρας, φαίνεται να ρίχνουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν μετά τις ανακρίσεις, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, για το τραγικό γεγονός.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η 56χρονη φέρεται να σκοτώθηκε από το πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε και η ίδια στον αέρα.

Σύμφωνα με καταθέσεις, την ώρα των πυροβολισμών, το παλιό πιστόλι μπλόκαρε και ο 60χρονος κάτοχός του προσπάθησε να το πάρει από τα χέρια της άτυχης 56χρονης για να δει τι συμβαίνει. Για κακή τύχη της γυναίκας, το πιστόλι επαναλειτούργησε και η σφαίρα την βρήκε στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τρεις συλλήψεις

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας έχει προβεί ήδη σε τρεις συλλήψεις, μεταξύ του οποίου και του 60χρονου κατόχου του όπλου. Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που συντάχθηκε εναντίον κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αποκάλυψη «βόμβα» για τα αίτια της πτώσης του Mirage – Έγγραφο – ντοκουμέντο

Τι σημαίνει το όνομα Γεώργιος - Έξι πράγματα που δεν ξέρατε

Σχετικές ειδήσεις