ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από τον Πειραιά (photos)

Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από τον Πειραιά (photos)

Άφαντοι παραμένουν οι δύο κακοποιοί που δραπέτευσαν το βράδυ της Τετάρτης (09/05) από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους. Και οι δύο έχουν καταδικαστεί για δολοφονίες, και θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Η αστυνομία κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο απόδρασης. Το θεωρούν δεδομένο γιατί οι έντεκα κρατούμενοι φρόντισαν να δημιουργήσουν μια τεχνητή ένταση μέσα στο λεωφορείο των μεταγωγών. Επίσης, διαπίστωσαν ότι οι δύο κρατούμενοι που έχουν αποδράσει είχαν καταφέρει να ξεκλειδώσουν με κάποιο τρόπο τις χειροπέδες τους.

Την ώρα που έφθασε το μικρό λεωφορείο των μεταγωγών στο λιμάνι του Πειραιά, εκείνη την ώρα εκδηλώθηκε η μικρή «ανταρσία». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, άλλοι δύο κρατούμενοι που προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά τελικά συνελήφθησαν, πρέπει να ήταν «λαγοί». Ήθελαν δηλαδή να αποσυντονίσουν τους αστυνομικούς, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί.

Ποιοι είναι οι δυο κακοποιοί

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας από τους δύο δραπέτες είναι Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος το 2011 δολοφόνησε στην Καλαμάτα έναν 35χρονο και έσφαξε τον 2,5 ετών γιο του θύματος.

Το ίδιο άτομο, το 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ φέρεται να είχε εκτελέσει με συνεργούς του κασκαντέρ του Τσακ Νόρις.

Για το δεύτερο δραπέτη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα εγκλήματά του, ωστόσο θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τον εντοπισμό τους.

Δείτε φωταγραφίες των κακοποιών στη gallery

Σχετικές ειδήσεις